Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Thomas Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18203683590

WhatsApp : +8618203683590

Free call

380V υδραυλική μηχανή διαχωριστών ανακύκλωσης στατών μηχανών μηχανών ανακύκλωσης ηλεκτρικών κινητήρων 100-250 χιλ.

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 ομάδα Τιμή : negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Εξαγόμενη πρότυπα ξύλινη περίπτωση πτυχών ή πλήρες εμπορευματοκιβώτιο για τη μεγάλη ποσότητα Χρόνος παράδοσης : 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής : L / C, T / T, Western Union Δυνατότητα προσφοράς : 30 σύνολα ανά μήνα
Τόπος καταγωγής: Κίνα Μάρκα: TMS
Πιστοποίηση: CO, ISO Αριθμό μοντέλου: Tms-003

Λεπτομερής ενημέρωση

ΟΝΟΜΑ: Μηχανή ανακύκλωσης στατών μηχανών απορρίματος Λειτουργία: Κοπή και τράβηγμα του χαλκού από το στάτη
Διάμετρος στατών: 100-250 χιλ. Δύναμη: 4,5 KW
Ικανότητα: 30-50 pieces/h Μέγεθος: 1470*740*2040 χιλ.
Βάρος: 1050 κλ Τάση: 380v ή προσαρμοσμένος
Υψηλό φως:

electric motor wrecker

,

electric motor recycling machine

Περιγραφή προϊόντων

380V υδραυλική μηχανή διαχωριστών ανακύκλωσης στατών μηχανών μηχανών ανακύκλωσης ηλεκτρικών κινητήρων 100-250 χιλ.

380V υδραυλική μηχανή διαχωριστών ανακύκλωσης στατών μηχανών μηχανών ανακύκλωσης ηλεκτρικών κινητήρων 100-250 χιλ. 0

Περίληψη της μηχανής ανακύκλωσης στατών μηχανών απορρίματος

Όπως το όνομα προτείνει, η μηχανή ανακύκλωσης ηλεκτρικών κινητήρων είναι ένα είδος ηλεκτρικού κινητήρα αποσυναρμολογώντας τον εξοπλισμό. Ανακυκλώνει το ηλεκτρικό κινητήρα αποβλήτων, αποσυνθέτει το ηλεκτρικό κινητήρα, χωρίζει εντελώς το εσωτερικό φύλλο χάλυβα καλωδίων και πυριτίου χαλκού, ώστε να επιτευχθεί η διαδικασία και. Ο εξοπλισμός για να ολοκληρώσει αυτήν την εργασία είναι αυτό που καλούμε ηλεκτρικό κινητήρα αποσυναρμολογώντας τη μηχανή.

Η μηχανή ανακύκλωσης στατών απορρίματος χρησιμοποιείται για να κόψει και να τραβήξει το χαλκό έξω από το στάτη. Μπορεί να είναι διαδικασία όλα τα είδη στάτη μηχανών με την εξωτερική διάμετρο 100250mm. Έκοψε το στάτη/τη μηχανή στο μισό αρχικά, κατόπιν παίρνει όλο τον εσωτερικό χαλκό έξω τελικά μέσα στον οποίο όλα τα βήματα 2 φορές. Αυτή η μηχανή αποτελείται από το υδραυλικό σύστημα, το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, τη λεπίδα, pushrod, τα νύχια, τις μηχανές και το κύριο σώμα. Χρησιμοποιείται στο εργοστάσιο μηχανών για να ανακτήσει το αναρμόδιο φύλλο καλωδίων και χάλυβα μηχανών σμαλτωμένο στάτης, και επίσης ευρέως χρησιμοποιείται σε μερικά εργοστάσια εξειδικευμένα στην αποκατάσταση της αποσύνθεσης μηχανών. Επίσης ευρέως χρησιμοποιείται στην αποκατάσταση του καλωδίου χαλκού στη μηχανή πλυντηρίων και το συμπιεστή κλιματισμού. Η μηχανή είναι εύκαμπτη και κατάλληλη, εύκολο να λειτουργηθεί, συμπαγές στη δομή και μεγάλο στην παραγωγή.

Πλεονέκτημα της μηχανής ανακύκλωσης στατών μηχανών απορρίματος

1. Το υιοθετημένο υδραυλικό σύστημα, η λειτουργία αποσύνθεσης είναι σταθερό, η αποδοτικότητα αποσύνθεσης βελτιώνεται πολύ, και η ένταση εργασίας μειώνεται.

2. Η τέμνουσα λεπίδα αποτελείται από το υψηλό wear-resistant καρβίδιο, που είναι εύκολο να λειτουργηθεί, αξιόπιστος, γρήγορος για να κόψει, και δεν παράγει την προσκόλληση και το σάλιασμα.

3. Εξοπλισμένος με την αυτόματη συσκευή αρπαγής γραμμών, ο εργαζόμενος μπορεί πολύ να μειώσει την ένταση εργασίας στο στάδιο της λειτουργίας.

4. Η τέμνουσα λεπίδα, πιάνοντας νύχι μπορεί να ρυθμίσει την απόσταση εναλλαγής, πιό συμβάλλουσα στην τοποθέτηση της σπείρας στατών.

5. Η αποδοτικότητα αποκατάστασης είναι υψηλή και το οικονομικό όφελος είναι τεράστιο. Η αποδοτικότητα αποσύνθεσης μιας μηχανής είναι ίση με την αποδοτικότητα αποσύνθεσης διάφορων ανθρώπων, η οποία κερδίζει χρόνο και εργασία (παραδείγματος χάριν, διαρκεί περίπου 12-18 δευτερόλεπτα για να βγάλει όλα τα καλώδια χαλκού από τη μία πλευρά του στάτη μιας συνηθισμένης μηχανής πόλων 2.2kW 4).

6. Εύκολη λειτουργία, εκτός από την εργασία. Ένας εργαζόμενος μπορεί να το λειτουργήσει.

7. Καλές εργασιακό περιβάλλον, διατήρηση της ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος, καμία ρύπανση

Βασικές προδιαγραφές της μηχανής ανακύκλωσης στατών μηχανών απορρίματος

Πρότυπο Δύναμη Ικανότητα Εξωτερική διάμετρος Μέγεθος (χιλ.) Βάρος
Tms-003 4.5kw 30-50 pcs/h 100250mm 1470*740*2040 1050kg

Καθημερινή συντήρηση της μηχανής ανακύκλωσης στατών μηχανών απορρίματος

(1) αυτή η μηχανή έχει μια ειδική μηχανή, η οποία δεν πρέπει να εμποδιστεί από τη σκόνη, την ίνα και άλλα sundries στον κολπίσκο αέρα.

(2) σε περίπτωση οποιασδήποτε ανώμαλης αποτυχίας θορύβου ή μηχανών, σταματήστε τη μηχανή για την επιθεώρηση. Μην ξεκινήστε τη δοκιμή αποζημιώσεων προτού να βρεθεί έξω η αποτυχία και να αποβληθεί.

(3) προσθέστε το λαδώνοντας λίπος στο γλιστρώντας μέρος του νυχιού και το λαδώνοντας πετρέλαιο στο γλιστρώντας μέρος του κόπτη.

(4) μετά από τρεις μήνες της αποθήκευσης, είναι απαραίτητο να διευθυνθεί μια περιεκτική λειτουργία επιθεώρησης και δοκιμαστικοου πριν από τη λειτουργία

(5) κατά τον αντικατάσταση των συστατικών, δώστε προσοχή στη συστατικά προδιαγραφή και το πρότυπο.

 

380V υδραυλική μηχανή διαχωριστών ανακύκλωσης στατών μηχανών μηχανών ανακύκλωσης ηλεκτρικών κινητήρων 100-250 χιλ. 1

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

thomas@hntmsmachinery.com
+8618203683590
337599310
thomas.wang22
+86 18203683590
337599310