Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Thomas Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18203683590

WhatsApp : +8618203683590

Free call

Χαλκός Sepatate από την πλαστική μικρή δομένος επιτραπέζια μηχανή 0.4kw

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 σύνολο Τιμή : USD800-1200 per set
Συσκευασία λεπτομέρειες : ξύλινη περίπτωση πτυχών Χρόνος παράδοσης : 7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής : L/C, T/T, Western Union Δυνατότητα προσφοράς : 50 σύνολα το μήνα
Τόπος καταγωγής: Zhengzhou, Κίνα Μάρκα: TMS
Πιστοποίηση: CE, ISO Αριθμό μοντέλου: Tms-03

Λεπτομερής ενημέρωση

ΟΝΟΜΑ: Δομένος επιτραπέζια μηχανή Λειτουργία: Χωριστοί χαλκός και πλαστικό
Δύναμη: 0.4KW Μέγεθος: 800*2000mm
Ύψος: Προσαρμοσμένος Χρώμα: Άσπρος
Υψηλό φως:

0.4kw Small Vibrating Table

,

800*2000mm Small Vibrating Table

,

0.4kw scrap recycling machine

Περιγραφή προϊόντων

Μικρός δομένος χαλκός επιτραπέζιων μηχανών 0.4kw sepatate από το πλαστικό

Εισαγωγή της δομένος επιτραπέζιας μηχανής

Η δομένος επιτραπέζια μηχανή είναι πολύ πρακτική στη χημική ουσία, τα τρόφιμα, την ιατρική και άλλες βιομηχανίες. Έχει την υψηλή ακρίβεια διαλογής, τη μεγάλη ικανότητα επεξεργασίας, την απλή δομή, τη μικρή κατανάλωση ενέργειας, τη χαμηλού θορύβου, μακριά ζωή υπηρεσιών, την καλή σφράγιση, λίγη έκχυση σκόνης και την κατάλληλη συντήρηση. Συχνά συνεργαστείτε με άλλο μηχανικό εξοπλισμό, όπως ο μεταφορέας, ο ανελκυστήρας, ο θραυστήρας, κ.λπ., για να ολοκληρώσετε την αυτόματη λειτουργία ολόκληρης της γραμμής συνελεύσεων. Η γραμμική μηχανή διαλογής σκονών χρησιμοποιεί τη μηχανή δόνησης ως πηγή δόνησης, έτσι ώστε το υλικό ρίχνεται επάνω στην οθόνη και προωθεί σε μια ευθεία γραμμή. Το υλικό εισάγει ομοιόμορφα τον κολπίσκο τροφών της μηχανής διαλογής από τον τροφοδότη, και παράγει διάφορες προδιαγραφές των ανώτερων και χαμηλότερων υλικών οθόνης μέσω της πολυστρωματικής οθόνης, τα οποία απαλλάσσονται από τις αντίστοιχες εξόδους τους. Επειδή η υλική τροχιά είναι γραμμική κίνηση, καλείται τη γραμμική οθόνη ή γραμμική δομένος οθόνη.

Η μικρή γραμμική δομένος οθόνη αποτελείται κυρίως από το κιβώτιο οθόνης, το πλαίσιο οθόνης, την οθόνη, τη μηχανή δόνησης, το βάθρο μηχανών, το μετριάζοντας ελατήριο, την υποστήριξη, κ.λπ.

1. Οθόνη: χάλυβας χαμηλού άνθρακα, ορείχαλκος, χαλκός, καλώδιο ανοξείδωτου, κ.λπ.

2. Πλαίσιο οθόνης: φιαγμένος από πεύκο ή ξύλο με τη μικρή παραμόρφωση, που χρησιμοποιείται κυρίως για να κρατήσει την οθόνη ομαλή και να φθάσει στην κανονική διαλογή.

3. Κιβώτιο οθόνης: ενωμένα στενά από διάφορα είδη χάλυβα τα πιάτα με το διαφορετικό πάχος, με ορισμένες δύναμη και ακαμψία, είναι το κύριο συστατικό της μηχανής οθόνης.

4. Μηχανή δόνησης: (για τις μεθόδους λειτουργίας και συντήρησης, παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο λειτουργίας της μηχανής δόνησης).

5. Υποστήριξη: αποτελείται από τους τέσσερις στυλοβάτες και δύο - διοχετεύστε το χάλυβα, που υποστηρίζει το κιβώτιο οθόνης. Κατά εγκατάσταση, την υποστήριξη πρέπει να είναι κάθετη στο έδαφος, και ο χάλυβας καναλιών κάτω από τους δύο στυλοβάτες πρέπει να είναι παράλληλος ο ένας στον άλλο.

6. Άνοιξη απόσβεσης: αποτρέψτε τη δόνηση από τη διαβίβαση στο έδαφος, και υποστηρίξτε όλο το βάρος του κιβωτίου οθόνης. Κατά εγκατάσταση, την ελατήριο πρέπει να είναι κάθετο στο έδαφος.

7. Βάθρο μηχανών: κατά εγκατάσταση της μηχανής δόνησης, συνδέοντας τη βίδα πρέπει να σφιγχτεί πριν τη χρήση, ιδιαίτερα τρεις ημέρες πριν από τη δοκιμαστική χρήση της νέας μηχανής οθόνης, πρέπει να σφιγχτεί επανειλημμένα για να αποφύγει και τα ατυχήματα.

Χαρακτηριστικά της δομένος επιτραπέζιας μηχανής

 

1. Έναντι άλλων σχετικών κατασκευαστών εμπορικών σημάτων, έχει τη μεγάλες περιοχή διαλογής και την ικανότητα επεξεργασίας υψηλής αποδοτικότητας.

2. Η μοναδική σχεδίου δομών οθόνης κατάλληλης και γρήγορης οθόνης αλλαγή, (μόνο 3 έως 5 λεπτά), επιπλέον, αυτό το σχέδιο επιτρέπει τη χρήση ποικίλων οθονών (νάυλον, ειδικός δράκος, πλέγμα PP).

3. Η μητέρα καθαρή πλήρως υποστηρίζει λεπτό τον καθαρό, έτσι το λεπτό δίχτυ μπορεί να έχει μια μακρύτερη ζωή υπηρεσιών, και να μειώσει τη χρήση του πρόστιμου - παγιδεψτε τα αναλώσιμα, και η διαδικασία παραγωγής με έναν μακροχρόνιο χρόνο απόθεσης μπορεί να μειώσει πολλές δαπάνες.

Τεχνικές παράμετροι της δομένος επιτραπέζιας μηχανής

Πρότυπο Μέγεθος Δύναμη Βάρος
Tms-01 350*1200mm 0.12kw 80kg
Tms-02 600*1900mm 0.18kw 200kg
Tms-03 800*2000mm 0.4kw 280kg

Χρήση και συντήρηση της δομένος επιτραπέζιας μηχανής

1. Στην αρχή της λειτουργίας μηχανών, ελέγξτε τα μπουλόνια αγκύρων τουλάχιστον μια φορά την ημέρα για να αποτρέψετε τη χαλάρωση.

2. Όταν η κατεύθυνση περιστροφής μηχανών δεν καλύπτει τις απαιτήσεις, ρυθμίστε την ακολουθία φάσης δύναμης.

3. Μετά το 1500 ώρες της λειτουργίας, το ρουλεμάν πρέπει να ελεγχθεί και να αντικατασταθεί αμέσως εάν υπάρχει σοβαρή ζημιά.

4. Η μηχανή πρέπει να λαδωθεί καλά. Το λίπος λίθιου (zl-3) πρέπει να προστεθεί μιά φορά κάθε δύο εβδομάδες ή έτσι. Κατά προσθήκη του πετρελαίου, κατάλληλο την ποσό λίπους βάσεων λίθιου πρέπει να προστεθεί μέσω του λιπαντήρα. Όταν τα σφραγισμένα ρουλεμάν χρησιμοποιούνται, η μηχανή δεν είναι εξοπλισμένη με έναν λιπαντήρα.

Χαλκός Sepatate από την πλαστική μικρή δομένος επιτραπέζια μηχανή 0.4kw 0

 

 

 

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

thomas@hntmsmachinery.com
+8618203683590
337599310
thomas.wang22
+86 18203683590
337599310