Κοπή χαλκού μηχανών ανακύκλωσης στατών μηχανών απορρίματος και τράβηγμα της μηχανής
Η κοπή χαλκού και το τράβηγμα της μηχανής χρησιμοποιούνται για να κόψουν και να τραβήξουν το χαλκό έξω από το στάτη. Μπορεί να είναι διαδικασία όλα τα είδη στάτη μηχανών με την εξωτερική διάμετρο 80-300 χιλ. Έκοψε το στάτη/τη μηχανή στο μισό αρχικά, κατόπιν παίρνει όλο τον εσωτερικό χαλκό έξω τελικά μέσα στον οποίο όλα τα βήματα 2 φορές. Και αποτελείται κυρίως από την υδραυλική αντλία, το υδραυλικό σύστημα ελέγχου, τον εφαπτόμενο κύλινδρο, τον κύλινδρο τραβήγματος και το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου. Είναι πολύ οικονομικώς αποδοτικό και κατάλληλο σε χρησιμοποίηση.
Χαρακτηριστικά μηχανών
1. Το υιοθετημένο υδραυλικό σύστημα, η λειτουργία αποσύνθεσης είναι σταθερό, η αποδοτικότητα αποσύνθεσης βελτιώνεται πολύ, και η ένταση εργασίας μειώνεται.
2. Η τέμνουσα λεπίδα αποτελείται από το υψηλό wear-resistant καρβίδιο, που είναι εύκολο να λειτουργηθεί, αξιόπιστος, γρήγορος για να κόψει, και δεν παράγει την προσκόλληση και το σάλιασμα.
3. Εξοπλισμένος με την αυτόματη συσκευή αρπαγής γραμμών, ο εργαζόμενος μπορεί πολύ να μειώσει την ένταση εργασίας στο στάδιο της λειτουργίας.
4. Η τέμνουσα λεπίδα, πιάνοντας νύχι μπορεί να ρυθμίσει την απόσταση εναλλαγής, πιό συμβάλλουσα στην τοποθέτηση της σπείρας στατών.
Προδιαγραφές προϊόντων
| Πρότυπο | Δύναμη | Ικανότητα | Εξωτερική διάμετρος | Μέγεθος | Βάρος |
| Tms-003 | 5.5kw | 30-50 pcs/h | 80300mm | 1260*710*1860mm | 790kg |
![]()